Home > Tuin > Onze moestuin

Aanbod Kookworkshops 

Vindt u het leuk om te koken en zou u wel weer eens verrast willen worden? Misschien kunt u dan eens een kookworkshop volgen bij Rozen & Radijs. Wij werken met dagverse biologische producten en zonder zakjes en pakjes.

Vanaf 5 personen tot maximaal 20 personen kunt u bij ons terecht voor een kookworkshop. Op zondag geldt er tot 20 personen een toeslag van € 50,00 per groep. Mocht u na reservering toch niet kunnen komen, dan kunt u dit uiterlijk 48 uur van te voren doorgeven. Met grotere groepen is een workshop Sushi maken goed mogelijk. Alle workshops duren ongeveer vier uur. Onderstaande prijzen zijn inclusief één welkomstdrankje.

 

Ayurvedisch koken: Deze kookkunst uit India is ruim 5000 jaar oud. Laat u verrassen door het gebruik van spannende kruiden en eeuwenoude kooktechnieken. Deze keuken staat bekend als een van de heerlijkste ter wereld. 
   
•  5 t/m 10 personen            € 60,00 p.p.
•11 t/m 15 personen            € 45,00 p.p
•16 t/m 20 personen            € 30,00 p.p

 

Workshop Tapas maken: Tapas zijn kleine Spaanse gerechtjes, meestal in combinatie met een lekker drankje. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten Tapas te vinden, zowel warm als koud, vis, vlees of vegetarisch, alles kan en alles mag! Tapas zijn geliefd als borrelhapjes maar je kunt er ook een complete maaltijd mee samenstellen.

•  5 t/m 10 personen            € 65,00 p.p.
•11 t/m 15 personen            € 50,00 p.p
•16 t/m 20 personen            € 35,00 p.p.
 

Italiaans koken: De Italiaanse keuken kenmerkt zich door de verse en pure producten. Ook de passie voor het koken is in heel Italië voelbaar. Tijdens de workshop Italiaans koken onthult onze professionele kok een aantal geheimen van de rijke en gevarieerde Italiaanse keuken. De recepten zijn zo opgezet dat iedereen kan deelnemen, ook de minder ervaren kok.

•  5 t/m 10 personen            € 62,50 p.p.
•11 t/m 15 personen            € 47,50 p.p.
•16 t/m 20 personen            € 32,50 p.p.
 

 "Onvergetelijke" groenten: Heerlijke workshop met vergeten groenten zoals knollen, pastinaak, en aardperen. Biologisch geteeld. Wij maken er eerlijke en gezonde gerechten mee, en maken er een leuke avond van. De lekkerste gerechten kunt u zo bereiden.

•  5 t/m 10 personen            € 60,00 p.p
•11 t/m 15 personen            € 45,00 p.p.
•16 t/m 20 personen            € 30,00 p.p.
 

Sushi workshop: Onder leiding van onze kok Anja leert u verschillende soorten Sushi bereiden. Zij werkt veel met geroosterd zeewier “Nori”, wat ook veel gebruikt wordt in Japan. Anja kan u ook alles vertellen over de gezondheidseffecten van zeewier en het koken met zeewier.

Deze workshop kunnen we op aanvraag ook met “grotere” groepen vanaf 30 personen doen.

•  5 t/m 10 personen            € 57,50 p.p
•11 t/m 15 personen            € 42,50 p.p.
•16 t/m 30 personen            € 27,50 p.p.
 
Workshop Dim Sum: Dim Sum zijn kleine Chinese gerechtjes, bestaande uit gestoomde en gefrituurde hapjes. Dim Sum betekent letterlijk “raakt je hart”. Heel leuk om te maken!
•  5 t/m 10 personen            € 57,50 p.p
•11 t/m 15 personen            € 42,50 p.p.
•16 t/m 20 personen            € 27,50 p.p.
 
 

Workshop High Tea: Tijdens de High Tea workshop leer je allerlei zoete en hartige hapjes maken. We maken allerlei heerlijke hapjes zonder pakjes en zakjes! Uiteraard schenken we allerlei verschillende soorten biologische thee. Thee en koffie zijn bij deze workshop onbeperkt inbegrepen.

•  5 t/m 10 personen            € 50,00 p.p
•11 t/m 15 personen            € 37,50 p.p.
•16 t/m 20 personen            € 27,50 p.p.
 

Borrelhapjes: Het zelf leren maken van dipsauzen, een worst/kaasplankje, bladerdeeghapjes lijkt heel eenvoudig. Toch komt er meer kijken bij het maken van een verrassende en smakelijke borrelhap. Samen gezellig heerlijke oer Hollandse hapjes maken zonder zakjes en pakjes. 

•  5 t/m 10 personen            € 57,50 p.p.
•11 t/m 15 personen            € 42,50 p.p.
•16 t/m 20 personen            € 27,50 p.p.

   

Graag horen wij drie werkdagen van te voren het definitieve aantal personen. We gaan er tijdens deze workshop vanuit dat we gezamenlijk koken en ook opruimen/afwassen. Mocht u er voor willen kiezen dat wij het opruimen/afwassen voor onze rekening nemen, vragen we een toeslag van € 75,00 per groep.