Home > Tuin > Onze moestuin

Overzicht workshops

Rozen & Radijs vindt het leuk om met workshops en presentaties onze energie en inspiratie met u te delen. De workshops kunnen voor u op maat gemaakt worden. In combinatie met gebak, lunch, High Tea, borrelhapjes of diner in onze Tuin of Koffie & Theekas heeft u een lekker, leuk en leerzaam bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeest.
Ook organiseren we workshops op basis van inschrijving. In de agenda vindt u onze activiteiten.

Hieronder vindt u een overzicht van onze workshops:

 

Workshop Bloemschikken:

Onder begeleiding van een enthousiaste bloembinder leert u de technieken voor het maken van een mooi bloemstuk of boeket, die u vol trots thuis kunt laten zien. Deze workshop kunnen wij voor u op maat maken.
Maar we organiseren ook Workshops Bloemschikken op basis van individuele inschrijving. In de agenda vindt u de data van deze workshops.

 

Demonstratie Bloemschikken:

Onze bevlogen bloembinder laat u uitgebreid zien hoe wij in onze bloemenwinkel bloemstukken en boeketten maken. Met slimme tips voor thuis! De stukken worden in een spannende tombola verloot!!! Er is de keuze tot een bloemschikdemonstratie met een grote of met een keine verloting.

Demonstratie Bloemschikken met kleine verloting:                                     € 100,00 per groep
Demonstratie Bloemschikken met grote verloting:                                      € 150,00 per groep

 

Presentatie “Groei en Bloei” in de rozenkwekerij:

Tijdens de presentatie “Groei en Bloei” leert u niet alleen hoe de rozen geteeld worden, maar ook hoe u de rozen thuis het beste kunt verzorgen. Gedurende de enthousiaste presentatie, die gemiddeld drie kwartier duurt, zijn zitplaatsen aanwezig. De prijs van de presentatie is € 2,50 per persoon. Voor groepen van minder dan 15 personen komt er € 12,00 per groep bij.

 

Cursus “Alles is liefde”:

Tijdens onze cursus “Alles is Liefde” vertelt rozenkweker Martijn Vis waarom hij zijn rozen naar klassieke muziek laat luisteren. “Alles is liefde” gaat over het jezelf openstellen en het leren “voelen” van verschillende energiestromen. De cursus kost € 60,00 per groep.

 

Kookworkshops:

In onze keuken van de Koffie & Theekas kunnen we nu ook Kookworkshops geven met heerlijke biologische groenten en fruit. In deze workshops willen wij onze passie en filosofie over eten graag met u delen.

De Kookworkshops kunnen voor u op maat gemaakt worden, die kunt u hier vinden. Maar we organiseren ook Kookworkshops op basis van individuele inschrijving, in de agenda vindt u de data hiervan. Ook leuk zijn onze Kinder Kook Workshops.

 

Verrassende workshops:

Gedurende het jaar organiseren we met allemaal leuke, lieve en interessante mensen workshops wat varieert van voetreflex massage tot en met een Vedische lezing. Kijk snel in onze agenda!

 

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op!