Home > Tuin > Onze moestuin

Kinderfeesten

Wilt u liever niet de rommel thuis? Kom naar Rozen & Radijs! U kunt zelf een leuk kinderfeestje samenstellen met onderstaande mogelijkheden. Wij zorgen voor een leuke locatie met versierde stoel en ballonnen voor de jarige.

Kid’s Tea:

€ 11,00 p.p.
duur: 30 minuten
        


Plantenpot beschilderen en plantje poten:

Ontdek de creativiteit van de kinderen! We beginnen met het beschilderen van een plantenpot. Vervolgens laten we de verf even drogen en nemen we pauze met wat limonade met chips.
Na wat spelen in de Tropische Tuin gaan we verder met het potten van een plantje en het versieren van de pot met bijvoorbeeld steentjes en schors.
€ 11,00 p.p.
duur: 60 minuten

 

Bloemstuk in oase:

Om de groene vingers te ontwikkelen! De oase wordt in een pot geplaatst, om er vervolgens een leuk, eigen bloemstuk van te maken met mooie bloemen.
Wanneer het zelfgemaakte bloemstuk af is, rusten we uit met wat limonade en chips. Vervolgens kunnen de kinderen nog vertoeven in onze Tropische Tuin, om vervolgens met een zelfgemaakt bloemstuk naar huis te gaan.
€ 11,00 p.p.
duur: 60 minuten

 

Presentatie in de rozenkas:

Een kinderfeestje en nog wat leren ook! Terwijl de kinderen in de rozenkas zitten, vertellen wij op een leuke manier hoe de rozen groeien en hoe je de rozen moet verzorgen.                                                                                                                                                                                               

 € 15,00 per groep                                                                                                                                                                                                                               duur: 30 minuten

 

Cakejes eten:

Er is er een jarig en dat mag gevierd worden! Lekker eten van een cakeje dat gemaakt is van biologisch meel, ei, boter en rietsuiker. Dat wordt smullen!!
€ 2,00 per stuk

 

Speltkoekjes bakken:

Maak je eigen speltkoekjes! Ieder kind vindt het leuk en lekker om zijn eigen koekjes te bakken. Voor deze koekjes gebruiken we biologisch speltmeel, wat goed is voor de darmflora.
€ 10,00 p.p.
duur: 60 minuten

 

Kookworkshop voor de kleintjes:

De kleine kanjers vinden het vaak heel leuk en erg interessant om zelf in de keuken te staan en wat lekkers te maken. En dat is precies wat we gaan doen met lekkere biologische seizoensproducten.
€ 12,50 p.p. (minimaal 8 kinderen)
duur: 90 minuten

 

Kookworkshop met hapjes:

Heerlijke hapjes maken om lekker van te genieten. Voor de hapjes gebruiken we zoveel mogelijk biologische producten en houden we rekening met het seizoen. Deze workshop is inclusief limonade en vanaf 8 jaar.
 € 15,00 p.p. (minimaal 8 kinderen)
duur: 120 minuten

 

Kookworkshop voor maaltijd:

Schort om, handen wassen en koken maar. Met zijn allen een lekkere maaltijd maken met seizoensproducten en waar mogelijk biologisch. Van te voren mag worden aangegeven welk thema de voorkeur heeft. Deze workshop is inclusief limonade en vanaf 8 jaar.
Vanaf € 22,50 p.p., afhankelijk van het thema (minimaal 8 kinderen).
duur: 150 minuten

 

Piratenspel en Zeemeerminnenspel:

Een spannend spel voor stoere piraten en sprankelende zeemeerminnen door de tropische tuin! De piraten en zeemeerminnen gaan op zoek naar de schat, maar moeten eerst allerlei opdrachten uitvoeren voordat ze de schat kunnen vinden. Om de honger te stillen en de dorst te lessen van de piraten en zeemeerminnen krijgen ze biologisch fruit en na afloop limonade met chips. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
€ 15,00 p.p. (minimaal 8 kinderen)
duur: 60 minuten

 

Levend Ganzenbord Spel:

Het superleuke bordspel, alleen zijn niet de ganzen, maar de kinderen de pionnen! Met leuke opdrachten gaan de kinderen door de tropische tuin op weg naar de finish van het spel. Tussendoor eten de kinderen heerlijk biologisch fruit of zeekomkommer en aan het eind van het spel krijgen de kinderen als beloning wat limonade met chips. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
€ 15,00 p.p. (minimaal 8 kinderen)
duur: 60 minuten

 

Pannenkoekjes bakken en eten:

Honger gekregen na het harde zwoegen in de planten, bloemen of rozenkas? Kom dan speltpannenkoeken eten in de Tropische Tuin met limonade erbij! De kinderen gaan zelf kleine pannenkoekjes bakken en decoreren met heerlijke versiersels.
€ 7,50 p.p. 
duur: 30 minuten

Prijswijzigingen voorbehouden.